Izjava o varstvu podatkov

TEEKANNE je skupina, ki jo sestavljajo naslednja podjetja:

TEEKANNE GmbH, Düsseldorf; Pompadour Tee-Handelsges. mbH, Düsseldorf; Teehaus GmbH, Radebeul; Beckerwerk Fulda GmbH, Fulda; TEEKANNE Ges. mbH, Salzburg and Pompadour Té S.r.l./GmbH, Bolzano. V nadaljevanju se poimenovanji "TEEKANNE" in "skupina TEEKANNE" nanašata na vsa omenjena podjetja. TEEKANNE obravnava varstvo osebnih podatkov zelo resno in zagotavlja varstvo vaše zasebnosti. V ta namen se zavezujemo k spoštovanju predpisov v zvezi z varstvom podatkov. Podatki, ki jih zbiramo in shranjujemo, so varni, in želimo vam predstaviti, kako jih uporabljamo.

Kaj so osebni podatki?                                                 

Osebni podatki so podatki, ki se lahko uporabljajo za ugotavljanje vaše identitete. Ti podatki so denimo vaše ime, vaš hišni naslov, vaš e-mail naslov ter drugi osebni podatki. 

Zakaj potrebujemo te osebne podatke? 

  • Za vaše ime, hišni naslov, e-mail naslov in druge osebne podatke vas prosimo, ko nam pošljete prijavo na delovno mesto. Podatki, ki jih navedete v prijavi, so šifrirani, preden nam jih posredujete prek spleta.
  • Ko naročate izdelke, prenesete slike iz našega arhiva slik ali sodelujete v eni od naših nagradnih žrebanj, vas prosimo, da nam posredujete svoje ime, naslov in e-mail naslov.  
  • Ob prijavi na naše e-novice ali storitve obveščanja vas prosimo, da nam posredujete vsaj e-mail naslov.
  • Če uporabljate našo e-kartico za pošiljanje elektronskih voščil, vas prosimo, da nam posredujete vsaj e-mail naslov. Za pošiljanje e-voščila potrebujemo naslovnikov e-mail naslov; uporabljamo ga zgolj za ta namen.
  • Ko se zanimate ga ogled obrata na specifičen datum, vas prosimo, da nam posredujete svoje ime, naslov, telefonsko številko, želeni čas in datum ogleda ter predvideno število obiskovalcev. Vaše ime in naslov potrebujemo, ko želite stopiti v kontakt z nami.

Sami odločate o tem, ali nam podatke želite posredovati. Če se odločite, da nam posredujete kakršnekoli podatke, pri tem pooblaščate TEEKANNE, da shranjuje, obdeluje in uporablja te informacije za zgoraj navedene namene. To pooblastilo lahko v prihodnosti kadarkoli prekličete tako, da nam pošljete e-mail.

Ali posredujete osebne podatke tretjim osebam?

Vaše osebne podatke shranjujemo in obdelujemo na lastnih strežnikih ter jih uporabljamo samo v okviru skupine TEEKANNE. TEEKANNE ne bo prodajal, dal v najem ali posredoval vaših osebnih podatkov tretjim osebam. Vsi osebni podatki bodo hranjeni z največjo možno zaupnostjo ter bodo uporabljeni zgolj za zgoraj navedene namene.

Ali uporabljate piškotke?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, ki shranjujejo podatke o ogledih strani na uporabnikovem računalniku. Z njihovo pomočjo vam lažje posredujemo naše spletne ponudbe. Naši piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, le naključno dodeljeno kodo, ki nam omogoča, da prepoznamo vaš računalnik, ko obiščete naše spletne strani. Za vašo varnost TEEKANNE uporablja zgolj piškotke, ki so shranjeni na strežnik, in ne na obiskovalčevem (uporabnikovem) računalniku. Vsi shranjeni podatki o uporabniku so reference (osebna izkaznica) tega piškotka s strežnika. Našo spletno stran lahko obiščete tudi v primeru, da ne dovolite uporabe piškotkov.

Povezave do drugih strani

Spletna stran TEEKANNE vsebuje povezave do drugih spletnih strani. TEEKANNE ni odgovoren za vsebino teh spletnih strani in ne prevzema nikakršne odgovornosti za ukrepe v zvezi z osebnimi podatki, ki veljajo na teh spletnih straneh.

Kontakt

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi z varstvom podatkov, če želite pridobiti informacije o osebnih podatkih, ki ste nam jih posredovali ali če želite te podatke popraviti, nas kontaktirajte na spodnji naslov. Naši zaposleni vam bodo z veseljem pomagali.

TEEKANNE GmbH
Münchner Bundesstr. 120
5020 Salzburg
Tel.: +43 (0)662 43 55 01
Faks: +43 (0)662 43 55 01-49
E-mail: office@teekanne.at

Vaniljevi božični piškoti s čajem roiboos

Božična klasika na poseben način.

Poglej recept

Sreča v majhnih skodelicah

Neverjetno okusne tortice z jagodno kremo, ki vam pričarajo veselje.

Poglej recept

TEEKANNE čaj in zdravje

Čaj je posebna pijača, zdrava tako za telo kot dušo.

Več o tem
  • Izjava o varstvu podatkov