Pogoji uporabe

TEEKANNE je skupina, ki jo sestavljajo naslednja podjetja:

TEEKANNE GmbH, Düsseldorf; Pompadour Tee-Handelsges. mbH, Düsseldorf; Teehaus GmbH, Radebeul; Beckerwerk Fulda GmbH, Fulda; TEEKANNE Ges. mbH, Salzburg and Pompadour Té S.r.l./GmbH, Bolzano. V nadaljevanju se poimenovanji “TEEKANNE” in “skupina TEEKANNE" nanašata na vsa ta podjetja.

Vsebina spletne strani skupine TEEKANNE je avtorsko zaščitena. TEEKANNE pooblašča uporabnike, da si ogledujejo spletno stran in nalagajo katerokoli od vsebin zgolj za zasebne, negospodarske namene. Če pride do kopiranja katerekoli od vsebin na spletni strani, je potrebno izrecno navesti avtorske in lastninske pravice skupine TEEKANNE. Vsebino strani je prepovedano na kakršenkoli način spreminjati, ter se je ne sme uporabljati na nobeni drugi spletni strani ali na povezanih računalnikih brez izrecnega dovoljenja skupine TEEKANNE. Vsebino strani je prepovedano kopirati, predstavljati ali razširjati za javne ali gospodarske namene, ali uporabljati za kakršnekoli druge javne ali gospodarske namene. V primeru kršitve katerekoli od teh omejitev, bo moral dotični uporabnik nemudoma in v celoti izbrisati natisnjeno ali naloženo vsebino. TEEKANNE si pridržuje pravico do uveljavljanja odškodninskih zahtevkov.

Nalaganje vsebine

Uporabnik nalaga katerokoli programsko opremo na svojo odgovornost. TEEKANNE ne prevzema odgovornosti za škodo, ki bi nastala kot posledica namestitve programske opreme, ki se nahaja v zavihku Nalaganje do največjega obsega, ki ga dovoljuje zakon. Kljub uporabi najnovejših antivirusnih programov, TEEKANNE ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo ali težave, ki bi jih lahko povzročil računalniški virus, do največjega obsega, ki ga dovoljuje zakon. 

Jamstvo

Podatki na naši spletni strani so bili pripravljeni z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu TEEKANNE ne prevzema nikakršne odgovornosti za popolnost podatkov ali za njihovo ustreznost za kakršenkoli namen. Uporabnik prevzema vsa tveganja, povezana z uporabo vsebine teh spletnih strani.

Blagovne znamke

Tretje osebe ne smejo uporabljati nobenih blagovnih znamk, logotipov ali znamk, ki se nahajajo na teh spletnih straneh.

Kontakt

Če imate kakršnakoli vprašanja, nas kontaktirajte na spodnji naslov:

TEEKANNE GmbH
Münchner Bundesstr. 120
5020 Salzburg
Tel.: +43 (0)662 43 55 01
Faks: +43 (0)662 43 55 01-49
E-mail: office@teekanne.at

TEEKANNE lahko kadarkoli posodobi te Pogoje za uporabo. Vsaka morebitna sprememba bo zabeležena.
Ti Pogoji uporabe veljajo od 3. 2. 2002.

Vaniljevi božični piškoti s čajem roiboos

Božična klasika na poseben način.

Poglej recept

Sreča v majhnih skodelicah

Neverjetno okusne tortice z jagodno kremo, ki vam pričarajo veselje.

Poglej recept

TEEKANNE čaj in zdravje

Čaj je posebna pijača, zdrava tako za telo kot dušo.

Več o tem