Vso o TEEKANNE

Naše obljube o kakovosti

Čajevec in druge surovine

Da bi zagotovili kakovost pomembnih surovin, TEEKANNE deluje predvsem v nadzorovani pridelavi.

Izbira na kraju samem

V državi izvora vrednostno verigo nadzorujejo strokovnjaki za pridelavo TEEKANNE. Začne se z izbiro optimalnih območij za gojenje. Odločilni so številni dejavniki, kot so podnebje in okolje, razmere v tleh, sončne ure in čista voda.

Koncept celostne pridelave

Izbrani pridelovalci strokovnjaki za pridelavo TEEKANNE končno svetujejo in podpirajo pri terenskem načrtovanju pridelovalnih površin, izbiri popolnih semen in optimalni nadaljnji predelavi izdelkov. Nadaljnje pridelave in letine redno preverjajo zaposleni v TEEKANNE. Pri tem se uporablja koncept celostne pridelave, ki upošteva ljudi, naravo in okolje.

Posvet s podjetjem TEEKANNE

Strokovnjaki za pridelavo TEEKANNE so na voljo za svetovanje proizvajalcem na kraju samem. Skozi leta sodelovanja z našimi proizvajalci in dobavitelji se je razvil zaupanja vreden odnos, ki je poleg stalnega nadzora pomemben steber za zagotavljanje kakovosti.

Preverjanje strogih standardov

Nadaljnja predelava letine je urejena s specifikacijami in poteki postopkov standardov kakovosti TEEKANNE. TEEKANNE redno preverja skladnost s strogimi okoljskimi in higienskimi standardi. Poleg tega so se vsi naši dobavitelji zavezali kodeksu ravnanja, ki določa družbene standarde.

Certifikati

Pri nabavi surovin velik pomen pripisujemo tudi trajnosti. Med drugim sodelujemo z okoljsko organizacijo Rainforest Alliance. Poudarek je tudi na nabavi pošteno pogajanih in ekološko certificiranih surovin.

Štirikratno preverjanje kakovosti

Pri vsaki surovini e izvede štirikratno preverjanje kakovosti: pred nakupom, ob prejemu blaga, po mešanju in po proizvodnji. V okviru zagotavljanja kakovosti se odloči, ali vzorec ustreza visokim zahtevam TEEKANNE in ali ga lahko uporabimo za naše izdelke.

Laboratorij za nadzor kakovosti TEEKANNE

Zagotovljena kakovost

Zagotavljanje kakovosti in razvoj izdelkov je ločeno področje z 29 zaposlenimi v podjetju TEEKANNE.

Laboratorij TEEKANNE

TEEKANNE ima tudi lasten laboratorij za nadzor kakovosti. 12 zaposlenih letno opravi več kot 20.000 analiz. Laboratorij je opremljen z najsodobnejšo opremo, s katero je mogoče preizkusiti veliko več od zakonsko predpisanih parametrov.

Senzorični preizkusi

Poleg laboratorijskih testov se senzorično preverijo tudi vse surovine, to je videz, vonj in okus vsakega izdelka. Notranji pokuševalci čaja in njihovi zaposleni preverijo vzorce in surovine, dobavljene v celotni proizvodni verigi v Düsseldorfu. To zagotavlja senzorično kakovost izdelka, preden gre v prodajo.

Kakovost embalaže

Tudi za embalažo izdelkov TEEKANNE veljajo najvišje zahteve glede kakovosti. Za vsa pakiranja z neposrednim stikom z izdelkom se uporabljajo samo kartonske škatle iz svežih vlaken, ki ustrezajo našim senzoričnim in laboratorijskim zahtevam. Da bi zagotovili kakovost izdelkov TEEKANNE, vse surovine in embalažne materiale kupujemo sami.

Razvoj izdelka

V našem razvoju izdelkov vsako leto ustvarimo številne nove izdelke. Preden pa se to zgodi, bo zmešanih in okušenih več kot 500 različnih vzorcev. Vsako leto pri razvoju naših izdelkov nastanejo številni novi izdelki. Surovine morajo biti popolne kakovosti in na voljo v zadostnih količinah. In seveda je na koncu odločilno uživanje.

»Vsak izdelek TEEKANNE ima edinstven, neprimerljiv okus. Okus, ki ga je mogoče vedno znova prepoznati. Da ostane tako, imamo tim usposobljenih pokuševalcev. „

Jörg Sakulowski
Pokuševalec čaja

Mešanice TEEKANNE

Strokovnjaki zahvaljujoč usposobljenim čutom okusa vedno ustvarjajo enako okusne, kakovostne TEEKANNE mešanice. Dokler končne mešanice niso na voljo, naši strokovnjaki okusijo na stotine vzorcev surovin.

Čaj je naraven izdelek. Vsak pridelek ima svoj okus.

Edinstven, neprimerljiv okus

Vsak izdelek TEEKANNE ima edinstven, neprimerljiv okus. Okus, ki ga je mogoče vedno znova prepoznati.

Priprava in logistika

Proizvodnja in logistika

Vsi izdelki TEEKANNE so obdelani v posebej razvitih strojih TEEPACK, nato pa do dobave začasno shranjeni v zelo modernem visokem skladišču.

Lastna ustvarjanja

Za zagotavljanje kakovosti pomembnih surovin je TEEKANNE deloval predvsem v nadzorovani pridelavi.

Uporaba piškotkov

Strinjam se z uporabo piškotkov, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta (potrebni piškotki), ki ponujajo izdelke in storitve, ki ustrezajo mojim glavnim interesom, in omogočajo zbiranje statističnih podatkov (piškotki, povezani z uspešnostjo) ter dostop do prilagojenih izdelkov in storitev na spletni strani (tržni piškotki). Soglasje lahko kadar koli prekličete. Če se s tem ne želite strinjati, se bomo omejili na bistvene piškotke in vsebina ne bo prilagojena vam. Več informacij najdete tukaj. Nastavitve lahko kadar koli spremenite tako, da odprete "Nastavitve piškotkov" na vrhu strani.

Nastavitve Sprejmi
Cookie Settings
Nujno potrebni piškotki
Izvedbeni piškotki
Piškotki za trženje
Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti v naših sistemih. Običajno so nastavljeni le kot odgovor na vaša dejanja, ki pomenijo zahtevo po storitvah, kot so določitev nastavitev vaše zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev. Omogočajo uporabo funkcije nakupovalne košarice in postopka plačevanja, ter pomagajo pri upravljanju z varnostnimi nastavitvami in skladnostjo s pravnimi predpisi. Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da blokira te piškotke ali vas opozori nanje, vendar nekateri deli spletne strani potem ne bodo delovali.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletnega mesta, s čimer lahko merimo in izboljšamo delovanje. V nekaterih primerih ti piškotki pomagajo izboljšati hitrost obdelave vaših zahtev in pomagajo zapomniti izbrane nastavitve strani. Če te piškotke zavrnete, se lahko zgodi, da boste deležni manj ciljanih priporočil, spletno mesto pa bo delovalo počasneje.

Piškotki za trženje

Te piškotke lahko prek naših spletnih strani postavijo naši oglaševalski partnerji. Uporabljajo se lahko za izdelavo profila vaših interesov in za prikaz ustreznih oglasov na drugih spletnih straneh. Temeljijo na enolični identifikaciji vašega brskalnika in internetne naprave. Če teh piškotkov ne dovolite, boste deležni manj ciljanega oglaševanja, ali pa se ne boste mogli povezati na Facebook, Twitter ali druga socialna omrežja oziroma deliti vsebine na socialnih omrežjih. Če vključite piškotke za trženje, potem bodo omogočeni tudi izvedbeni piškotki, ker je za piškotke za trženje potrebno sledenje. Če aktivirate piškotke za trženje, se strinjate tudi z aktivacijo sledilnih piškotkov.

Shrani nastavitve