TEEKANNE trajnost

Čaj, to je TEEKANNE.

Kot podjetje v družinski lasti že četrte generacije smo vedno imeli zlasti celostno razumevanje trajnostnosti. Od leta 1882 prevzemamo odgovornost od samega začetka, saj skrbimo za vso svojo družino, ki vključuje proizvajalce čajev, zaposlene in potrošnike. Naši izdelki potrošnikom nudijo zdrav užitek, pri tem pa pomembno prispevajo k zdravemu prehranjevanju v naši družbi. Želimo si le, da bi se z našimi čaji ljudje počutili dobro. Želimo si, da bi bili čaji dobri za tiste, ki jih uživajo, ne da bi imeli negativen učinek na okolje, zato se bomo s prav vsakim požirkom počutili dobro v vseh pogledih. Ravno v tej smeri tudi neumorno delujemo, postajamo boljši vsak dan, požirek za požirkom.

Odgovornost se začne z izvorom

Pobuda Rainforest Alliance

Že od leta 2012 smo v tesnem partnerstvu z združenjem Rainforest Alliance.

Projekti v državah porekla

Partnerstva

Projekti v državah porekla

Odgovornost v državah porekla

Naša dobavna veriga

Približno 300 surovin kupimo od več kot 150 dobaviteljev iz 50 držav. S približno 80 % naših dobaviteljev imamo dolgotrajna partnerstva.

Trajnostno podjetje

Trajnostna embalaža

TEEKANNE prevzame odgovornost prav od začetka – ne samo za naše surovine, ampak tudi za našo embalažo.

Družbena angažiranost

Za proizvodnjo uporabljamo obnovljive vire energije.

Vse proizvodne enote TEEKANNE od leta 2020 uporabljajo samo elektriko iz obnovljivih virov.

Majhna dejanja - ogromen učinek

Dobro počutje
je dobrega okusa

Naravno in organsko

Nenehno razširjamo ponudbo ekoloških izdelkov in s tem povečujemo nakup ekološko certificiranih surovin.

Trajnostni življenjski slog

Gibanje, sprostitev in čuječnost - skrivnost je v mešanici.

»Ljudje redko pometamo pred svojim pragom, ampak napake raje iščemo pri drugih. Zavedati se moramo, da imamo vsi globalno odgovornost za naše okolje in naravo!«

Frank Schubel
Vodja TEEKANNE skupine.

Uporaba piškotkov

Strinjam se z uporabo piškotkov, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta (potrebni piškotki), ki ponujajo izdelke in storitve, ki ustrezajo mojim glavnim interesom, in omogočajo zbiranje statističnih podatkov (piškotki, povezani z uspešnostjo) ter dostop do prilagojenih izdelkov in storitev na spletni strani (tržni piškotki). Soglasje lahko kadar koli prekličete. Če se s tem ne želite strinjati, se bomo omejili na bistvene piškotke in vsebina ne bo prilagojena vam. Več informacij najdete tukaj. Nastavitve lahko kadar koli spremenite tako, da odprete "Nastavitve piškotkov" na vrhu strani.

Nastavitve Sprejmi
Cookie Settings
Nujno potrebni piškotki
Izvedbeni piškotki
Piškotki za trženje
Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti v naših sistemih. Običajno so nastavljeni le kot odgovor na vaša dejanja, ki pomenijo zahtevo po storitvah, kot so določitev nastavitev vaše zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev. Omogočajo uporabo funkcije nakupovalne košarice in postopka plačevanja, ter pomagajo pri upravljanju z varnostnimi nastavitvami in skladnostjo s pravnimi predpisi. Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da blokira te piškotke ali vas opozori nanje, vendar nekateri deli spletne strani potem ne bodo delovali.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletnega mesta, s čimer lahko merimo in izboljšamo delovanje. V nekaterih primerih ti piškotki pomagajo izboljšati hitrost obdelave vaših zahtev in pomagajo zapomniti izbrane nastavitve strani. Če te piškotke zavrnete, se lahko zgodi, da boste deležni manj ciljanih priporočil, spletno mesto pa bo delovalo počasneje.

Piškotki za trženje

Te piškotke lahko prek naših spletnih strani postavijo naši oglaševalski partnerji. Uporabljajo se lahko za izdelavo profila vaših interesov in za prikaz ustreznih oglasov na drugih spletnih straneh. Temeljijo na enolični identifikaciji vašega brskalnika in internetne naprave. Če teh piškotkov ne dovolite, boste deležni manj ciljanega oglaševanja, ali pa se ne boste mogli povezati na Facebook, Twitter ali druga socialna omrežja oziroma deliti vsebine na socialnih omrežjih. Če vključite piškotke za trženje, potem bodo omogočeni tudi izvedbeni piškotki, ker je za piškotke za trženje potrebno sledenje. Če aktivirate piškotke za trženje, se strinjate tudi z aktivacijo sledilnih piškotkov.

Shrani nastavitve