Naša dobavna veriga

Neposredno na kraju samem pri naših partnerjih

Dobavna veriga čaja je posebna, ki izvira iz številnih različnih regij sveta. Za različne čajne mešanice TEEKANNE kupimo približno 300 surovin od več kot 150 dobaviteljev iz 50 različnih držav. V nasprotju z večino podjetij, ki kupujejo pripravljene čajne mešanice pri veletrgovcih, imamo običajno dolgoročno partnerstvo z regionalnimi kmeti v državah porekla. To nam omogoča neposreden nakup surovin in osebni stik s proizvajalci, kar je redkost v tej panogi.

Ker je kakovost naših izdelkov za nas pomembna, smo prepričani, da ta zanesljiva in dolgoročna partnerstva zagotavljajo največjo možno preglednost v naši dobavni verigi.

Ustvarjamo edinstveno kakovost čaja

Za posebno kakovost naših izdelkov skrbita dva dejavnika. Po eni strani je to naše zgodnje sodelovanje v dobavni verigi in po drugi strani dejstvo, da čajne mešanice v glavnem proizvajamo sami.

Pri tem pa ne pozabljamo, da je čaj naravni izdelek. Neprestano delamo na naših receptih, tako da lahko naši potrošniki v svojih skodelicah vedno najdejo enako kakovost, kot so je vajeni. Tako imenovani mono izdelek, kot je čaj iz poprove mete, ki vsebuje „samo“ eno surovino, je lahko mešanica 10 različnih letin iz treh različnih držav. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam pri sestavi in izdelavi, v nekaterih primerih zelo zapletenih čajnih mešanic, lahko ciljno nadziramo kakovost in izpolnjujemo velika pričakovanja pivcev čaja vsak dan.

Z dobavitelji in surovinami se vsak dan ukvarja približno 50 zaposlenih

Naš poudarek je na najboljši kakovosti in visokokakovostnih izdelkih. To zagotavlja okoli 50 zaposlenih v nabavi in zagotavljanju kakovosti z vsakodnevnim ukvarjanjem z našimi dobavitelji in surovinami. Največja možna preglednost ima izjemno pomembno vlogo v vseh naših procesih, ker je le tako vedno mogoče zagotoviti sledljivost nazaj do porekla.

Dolgoročna partnerstva, pravičnost in preglednost sodelovanja so naša največja prednost

Za nas je samoumevno, da redno preverjamo skladnost s socialnimi standardi. To pomeni, da po potrebi takoj kritično obravnavamo zadevnega dobavitelja, spremenimo naše nabavne prednostne naloge in po potrebi navedemo problematične dobavitelje.

Če v zelo redkih izjemnih primerih naše stroge zahteve niso v celoti izpolnjene, nam je pomembno, da to pojasnimo interno in neposredno pri naših dobaviteljih po pravičnem, etičnem načelu. Seznamov namerno ne objavljamo in ne dajemo ocen. Kajti za vsako številko in vsakim imenom stojijo ljudje. Ljudje, ki jih podpiramo in s katerimi sodelujemo, da bi bili vsak dan malo boljši. To odgovornost jemljemo zelo resno.

Preberi več

Nabava organskih surovin

Partnerstva

Uporaba piškotkov

Strinjam se z uporabo piškotkov, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta (potrebni piškotki), ki ponujajo izdelke in storitve, ki ustrezajo mojim glavnim interesom, in omogočajo zbiranje statističnih podatkov (piškotki, povezani z uspešnostjo) ter dostop do prilagojenih izdelkov in storitev na spletni strani (tržni piškotki). Soglasje lahko kadar koli prekličete. Če se s tem ne želite strinjati, se bomo omejili na bistvene piškotke in vsebina ne bo prilagojena vam. Več informacij najdete tukaj. Nastavitve lahko kadar koli spremenite tako, da odprete "Nastavitve piškotkov" na vrhu strani.

Nastavitve Sprejmi
Cookie Settings
Nujno potrebni piškotki
Izvedbeni piškotki
Piškotki za trženje
Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti v naših sistemih. Običajno so nastavljeni le kot odgovor na vaša dejanja, ki pomenijo zahtevo po storitvah, kot so določitev nastavitev vaše zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev. Omogočajo uporabo funkcije nakupovalne košarice in postopka plačevanja, ter pomagajo pri upravljanju z varnostnimi nastavitvami in skladnostjo s pravnimi predpisi. Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da blokira te piškotke ali vas opozori nanje, vendar nekateri deli spletne strani potem ne bodo delovali.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletnega mesta, s čimer lahko merimo in izboljšamo delovanje. V nekaterih primerih ti piškotki pomagajo izboljšati hitrost obdelave vaših zahtev in pomagajo zapomniti izbrane nastavitve strani. Če te piškotke zavrnete, se lahko zgodi, da boste deležni manj ciljanih priporočil, spletno mesto pa bo delovalo počasneje.

Piškotki za trženje

Te piškotke lahko prek naših spletnih strani postavijo naši oglaševalski partnerji. Uporabljajo se lahko za izdelavo profila vaših interesov in za prikaz ustreznih oglasov na drugih spletnih straneh. Temeljijo na enolični identifikaciji vašega brskalnika in internetne naprave. Če teh piškotkov ne dovolite, boste deležni manj ciljanega oglaševanja, ali pa se ne boste mogli povezati na Facebook, Twitter ali druga socialna omrežja oziroma deliti vsebine na socialnih omrežjih. Če vključite piškotke za trženje, potem bodo omogočeni tudi izvedbeni piškotki, ker je za piškotke za trženje potrebno sledenje. Če aktivirate piškotke za trženje, se strinjate tudi z aktivacijo sledilnih piškotkov.

Shrani nastavitve