Pri TEEKANNE stoji v ospredju vaš užitek. Naši strokovnjaki za pridelovanje čaja potujejo povsod po svetu in izbirajo le najboljšo kakovost.

Obljuba kakovosti

TEEKANNE pomeni "vse od začetka do konca": od rastline do gotovega čaja. Samo tako vam lahko nudimo posebno TEEKANNE kakovost - in to se čuti.

Skrbna izbira

Skrbna izbira

TEEKANNE deluje pretežno na podlagi pogodbenega pridelovanja, da lahko zagotavlja kakovost pomembnih surovin.

Kontrole kakovoti

Kontrole kakovoti

Zagotavljanje kakovosti in razvoj izdelkov je posebno področje z 29 sodelavci na matičnem sedežu podjetja v Düsseldorfu. Procesi  so certificirani po DIN EN ISO 9001:2000 in International Food Standard.

Lastne stvaritve

Lastne stvaritve

TEEKANNE uporablja le čajne liste posebne  kvalitete  – prav tako zelišča in sadje specifičnih velikosti.

Naše vrednote

TEEKANNE ima za seboj več kot 125 let uspešne zgodovine, ki so jo vedno spremljala jasna stališča in cilji. Kot smernice filozofije našega podjetja smo jih tudi zapisali, da nam bodo pomagali ohraniti uspeh tudi v prihodnosti.

Prizadevanje za najboljše
Individualna odgovornost
Skupno sodelovanje
Družbena odgovornost
Prepoznavnost blagovne znamke

Prizadevanje za najboljše

Vsak dan se po najboljših močeh trudimo,  da izboljšujemo vse,  kar počnemo. Popolnoma smo osredotočeni na naše potrošnike, naš uspeh pa  temelji  na ciljno usmerjenem, inovativnem in proaktivnem razmišljanju.

Individualna odgovornost

Neodvisnost , samostojno razmišljanje in delovanje karakterizira ljudi v podjetju TEEKANNE.  To nam omogoča, da bistveno prispevajo k uspehu podjetja.

Skupno sodelovanje

V podjetju TEEKANNE delujemo kot močno povezana skupina. Glavna značilnosti naših odnosov z notranjimi in zunanjimi partnerji je izrazita osredotočenost na naše stranke. Naši odnosi temeljijo na odprtosti, spoštovanju in zanesljivosti. Podjetje TEEKANNE se ukvarja s proizvodnjo čajev od leta 1882, že od vsega začetka pa je naša glavna prioriteta kakovost. V podjetju TEEKANNE si vedno prizadevamo doseči najvišjo kakovost ter premagovati gospodarske, okoljske in družbene izzive. Pri svojem poslovanju upoštevamo načelo trajnosti: gospodarstvo, okolje in družbene teme obravnavamo na enak način.

Družbena odgovornost

Pri svojem poslovanju upoštevamo načelo trajnosti: gospodarstvo, okolje in družbene teme obravnavamo na enak način.

Prepoznavnost blagovne znamke

Zavedamo se izjemnega pomena in vrednosti blagovne znamke TEEKANNE, z njo se v celoti poistovetimo,  blagovno znamko živimo v našem vsakodnevnem delovanju, ter si prizadevamo za njeno krepitev in nadaljnji razvoj.