Podnebno nevtralna lokacija

Od leta 2020 so vsa proizvodne lokacije TEEKANNE CO2-nevtralne

Leta 2018 je bil s preusmeritvijo na zeleno elektriko pomemben korak k nevtralnosti do CO2 tudi za našo glavno lokacijo v Düsseldorfu. Poleg tega tam od leta 2014 obstaja sistem za upravljanje energije, certificiran po ISO. To pomaga vsako leto zmanjševati emisije CO2 in povečati učinkovitost proizvodnih procesov.

„Poleg tega s podporo projektom, ki varčujejo s CO2, nadomestimo emisije, ki jih drugje ni mogoče preprečiti. To je mogoče na primer s projekti za pogozdovanje ali širitvijo obnovljivih virov energije v državah porekla naših surovin.“

Merle Fuchs
Vodja trajnostnega upravljanja, skupina TEEKANNE

Električna mobilnost TEEKANNE

V našem portfelju vozil že nekaj let uporabljamo več električnih vozil. Tudi tu se baterije polnijo z zeleno elektriko.

Električne polnilne postaje

Na parkirišču za zaposlene so brezplačno na voljo električne polnilne postaje. Namenjena je podpori zaposlenih pri njihovem zasebnem prehodu na električno mobilnost.

Zelena elektrika

Poleg Salzburga zeleno elektriko uporabljajo tudi vse druge lokacije v Nemčiji, Italiji in na Poljskem. To nam omogoča znatno zmanjšanje emisij, ki se sproščajo na lokacijah.

Preberi več

Socialna zavezanost

Trajnostna embalaža

Uporaba piškotkov

Strinjam se z uporabo piškotkov, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta (potrebni piškotki), ki ponujajo izdelke in storitve, ki ustrezajo mojim glavnim interesom, in omogočajo zbiranje statističnih podatkov (piškotki, povezani z uspešnostjo) ter dostop do prilagojenih izdelkov in storitev na spletni strani (tržni piškotki). Soglasje lahko kadar koli prekličete. Če se s tem ne želite strinjati, se bomo omejili na bistvene piškotke in vsebina ne bo prilagojena vam. Več informacij najdete tukaj. Nastavitve lahko kadar koli spremenite tako, da odprete "Nastavitve piškotkov" na vrhu strani.

Nastavitve Sprejmi
Cookie Settings
Nujno potrebni piškotki
Izvedbeni piškotki
Piškotki za trženje
Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti v naših sistemih. Običajno so nastavljeni le kot odgovor na vaša dejanja, ki pomenijo zahtevo po storitvah, kot so določitev nastavitev vaše zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev. Omogočajo uporabo funkcije nakupovalne košarice in postopka plačevanja, ter pomagajo pri upravljanju z varnostnimi nastavitvami in skladnostjo s pravnimi predpisi. Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da blokira te piškotke ali vas opozori nanje, vendar nekateri deli spletne strani potem ne bodo delovali.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletnega mesta, s čimer lahko merimo in izboljšamo delovanje. V nekaterih primerih ti piškotki pomagajo izboljšati hitrost obdelave vaših zahtev in pomagajo zapomniti izbrane nastavitve strani. Če te piškotke zavrnete, se lahko zgodi, da boste deležni manj ciljanih priporočil, spletno mesto pa bo delovalo počasneje.

Piškotki za trženje

Te piškotke lahko prek naših spletnih strani postavijo naši oglaševalski partnerji. Uporabljajo se lahko za izdelavo profila vaših interesov in za prikaz ustreznih oglasov na drugih spletnih straneh. Temeljijo na enolični identifikaciji vašega brskalnika in internetne naprave. Če teh piškotkov ne dovolite, boste deležni manj ciljanega oglaševanja, ali pa se ne boste mogli povezati na Facebook, Twitter ali druga socialna omrežja oziroma deliti vsebine na socialnih omrežjih. Če vključite piškotke za trženje, potem bodo omogočeni tudi izvedbeni piškotki, ker je za piškotke za trženje potrebno sledenje. Če aktivirate piškotke za trženje, se strinjate tudi z aktivacijo sledilnih piškotkov.

Shrani nastavitve