Dobro počutje prija.

Boljši svet za to in naslednjo generacijo:
„Vsak dan za požirek bolje“.

V TEEKANNE smo trajnost videli kot bistveno osnovo našega poslovanja in dela že od začetka naše dolge zgodovine podjetja.

Za nas trajnost torej ni trenutni trend. Namesto tega smo vedno ohranjali celostno perspektivo in hvaležen pristop do našega okolja. Vaša zaščita je za nas naravno pomembna – saj z našimi čaji sestavljamo, mešamo, ustvarjamo in prodajamo dragocene naravne izdelke.

Prepričani smo, da lahko ljudje živimo in delamo v dobrem ravnovesju in harmoniji le, če je naše okolje nedotaknjeno ter iz njega lahko črpamo moč in energijo. Vzdrževanje zdravih odnosov z našo zemljo, vsemi živimi bitji in soljudmi je bistveni predpogoj za to. Za nas to pomeni tudi, da vsak dan dobro skrbimo zase in za dobro počutje.

V podjetju TEEKANNE verjamemo v učinke čaja. Verjamemo, da smo bolj pozorni, sproščeni in uravnoteženi. Trdno smo prepričani, da lahko čaj naredi svet boljši.

Naravno organsko

Trajnostni življenjski slog

Uporaba piškotkov

Strinjam se z uporabo piškotkov, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta (potrebni piškotki), ki ponujajo izdelke in storitve, ki ustrezajo mojim glavnim interesom, in omogočajo zbiranje statističnih podatkov (piškotki, povezani z uspešnostjo) ter dostop do prilagojenih izdelkov in storitev na spletni strani (tržni piškotki). Soglasje lahko kadar koli prekličete. Če se s tem ne želite strinjati, se bomo omejili na bistvene piškotke in vsebina ne bo prilagojena vam. Več informacij najdete tukaj. Nastavitve lahko kadar koli spremenite tako, da odprete "Nastavitve piškotkov" na vrhu strani.

Nastavitve Sprejmi
Cookie Settings
Nujno potrebni piškotki
Izvedbeni piškotki
Piškotki za trženje
Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti v naših sistemih. Običajno so nastavljeni le kot odgovor na vaša dejanja, ki pomenijo zahtevo po storitvah, kot so določitev nastavitev vaše zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev. Omogočajo uporabo funkcije nakupovalne košarice in postopka plačevanja, ter pomagajo pri upravljanju z varnostnimi nastavitvami in skladnostjo s pravnimi predpisi. Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da blokira te piškotke ali vas opozori nanje, vendar nekateri deli spletne strani potem ne bodo delovali.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki nam omogočajo analizo uporabe spletnega mesta, s čimer lahko merimo in izboljšamo delovanje. V nekaterih primerih ti piškotki pomagajo izboljšati hitrost obdelave vaših zahtev in pomagajo zapomniti izbrane nastavitve strani. Če te piškotke zavrnete, se lahko zgodi, da boste deležni manj ciljanih priporočil, spletno mesto pa bo delovalo počasneje.

Piškotki za trženje

Te piškotke lahko prek naših spletnih strani postavijo naši oglaševalski partnerji. Uporabljajo se lahko za izdelavo profila vaših interesov in za prikaz ustreznih oglasov na drugih spletnih straneh. Temeljijo na enolični identifikaciji vašega brskalnika in internetne naprave. Če teh piškotkov ne dovolite, boste deležni manj ciljanega oglaševanja, ali pa se ne boste mogli povezati na Facebook, Twitter ali druga socialna omrežja oziroma deliti vsebine na socialnih omrežjih. Če vključite piškotke za trženje, potem bodo omogočeni tudi izvedbeni piškotki, ker je za piškotke za trženje potrebno sledenje. Če aktivirate piškotke za trženje, se strinjate tudi z aktivacijo sledilnih piškotkov.

Shrani nastavitve